Daily Brat is een baby & kidswear merk gevestigd is in Amsterdam. Ze bieden prachtig gemaakte en samengestelde collecties voor jongens en meiden.

De filosofie van Daily Brat focust zich rondom het gebruik van natuurlijke stoffen die van hoge kwaliteit zijn (organisch waar mogelijk), allemaal eerlijk geproduceerd in Portugal. Modern, tijdloze vormen en mooi gemaakte stukken die het goed doen in je kledingkast. Seizoen na seizoen.

Een fijn Nederlands merkje met heerlijke items in basic kleurtjes. De collecties wisselen regelmatig, dus er is altijd wel iets nieuws te vinden. Alles wordt in Portugal gemaakt, met gebruik van zoveel mogelijk organic stoffen. De collecties beginnen bij 6 maanden tot en met 6 jaar.

Bij Eko de Peko vind je een brede Daily Brat collectie – van rompers, maillots, bospakjes tot lekkere truien, shirtjes en schattige rokjes en jurkjes. Alles geproduceerd zonder kinderhandjes. (H)eerlijk toch?!

Alle kleding op de website van Eko de Peko, waaronder Daily Brat, zijn onder eerlijke omstandigheden geproduceerd met respect voor mens en milieu. Lekker comfortabel en ook beter voor de kwetsbare kinderhuid. In het proces wordt namelijk geen gebruikt gemaakt van gifstoffen. Met een totaal score van 9,8 en talloze positieve reviews van klanten weet je dat je goed zit bij Eko de Peko.

 > Bekijk de gehele Daily Brat collectie hier