Over Pluys

Hallo lieve klant!

Wie zit er nou achter Pluys Kidshuys?  Mijn naam is Lisette Brouwer, eigenaar van Pluys, voorheen Eko de Peko.  Ik ben 35 jaar, woon in Zwolle, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen van 9 en 7.
Sinds 2018 ben ik eigenaar van dit mooie bedrijf, maar Eko de Peko bestond al sinds 2009! Sinds eind september 2022 is de winkel veranderd van naam; Pluys.

Voor die tijd heb ik twee opleidingen afgerond, namelijk tandartsassistente en SPH. Beide beroepen heb ik ook uitgeoefend, maar na de komst van de kinderen wilde ik graag wat anders.
Met Pluys kan ik heerlijk thuis werken en ben ik bezig met wat ik ontzettend leuk vind, namelijk kinderkleding en creatief bezig zijn. Dat laatste kun je her en der terug terug vinden op de site, zoals bijv. met de (zelfgemaakte) kettinkjes, kaartjes, punninkwoorden en het logo!

Bij Pluys is alles duurzaam en eerlijk, en streef ik ernaar dat alle kleding GOTS gecertificeerd is. Naast dat het dus biologisch, fair en duurzaam is, is het natuurlijk ook belangrijk dat de kleding mooi en hip is. Ik doe erg m’n best om voor jou als klant, eigentijdse, betaalbare kleding neer te zetten. Ik hoop dat dit gelukt is. Mocht je nou tips, vragen of opmerkingen hebben dan sta ik daar graag voor open.

Veel shopplezier!

Liefs, Lisette