verzenden en betalen

Verzenden

Natuurlijk snap ik dat je de leuke kleertjes of andere gezellige spullen zo snel mogelijk in huis wil hebben. Als je je bestelling vóór 12.00 uur plaatst (ma-vr) en je met iDeal, Bankcontact of PayPal betaalt, gaat je bestelling nog dezelfde dat op de post. Mocht het onverhoopt langer duren, laat ik je dit per mail weten. Ik stuur de pakketjes via PostNL met track & trace.

Zodra je bestelling onderweg is stuur ik je een e-mailbericht met daarin de track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent kan het worden afgeleverd bij de buren. De postbezorger laat in dat geval een briefje achter in je brievenbus met daarop het nummer van de buren waar hij/zij het pakketje heeft afgeleverd.

Ik probeer de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom geldt voor klanten uit Nederland een tarief van € 3,95. Bestel voor meer dan € 75,- betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten.

Voor klanten uit België, en Duitsland geldt een tarief van € 5,95  en boven € 150,- betaal je geen verzendkosten.

Voor overige landen gelden per land verschillende tarieven. Deze worden automatisch berekend bij het afrekenen.

Betalen

Je kan bij Pluys op de volgende manieren betalen:

– PayPal
– iDeal
– Overboeking
– Bankcontact

Betalen met PayPal

Vooral voor klanten buiten en binnen Nederland is betalen met PayPal erg aantrekkelijk. Het is veilig voor jou en voor Pluys. De betaling is snel binnen waardoor jouw pakketje ook snel de deur uit is.

Betalen met iDeal
Dit is de snelste manier van betalen, omdat de bestellingen nog dezelfde dag verwerkt kunnen worden en dus je pakketje dezelfde of volgende dag verstuurd kan worden. De betalingen aan Pluys worden verzorgd door Mollie. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd.

Betalen per overboeking
Natuurlijk kan je ook betalen per overboeking. Je betaalt je bestelling dan vooraf via je eigen bank aan Pluys. Je pakketje wordt verstuurd zodra de betaling binnen is. Dit kan een paar dagen duren. Je bestelling blijft 5 dagen gereserveerd. Indien het bedrag na 5 dagen niet is bijgeschreven, wordt je bestelling geannuleerd. Uiteraard stuur ik je vantevoren nog een mailtje ter herinnering. Het banknummer van Pluys is: NL41KNAB0256900272.

Betalen met Bancontact
Voor mijn Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact te betalen. Hiervoor geldt hetzelfde als voor iDeal, namelijk dat de bestellingen dezelfde dag verwerkt kunnen worden. Ook deze betalingen worden verzorgd door Mollie. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd.